Suport clienți


Sutem în afara programului, dar îți vom răspunde mesajului în următoarea zi lucrătoare!

Suport clienți

Termeni și condiții de utilizare

Pretul produselor afisate pe site sunt preturi FINALE, exprimate in LEI.

Preturile afisate pentru categoriile "Masini de echilibrat" si "Masini de montare/demontare roti" NU includ transportul si montajul gratuit al echipamentelor.

Compania care administreaza site-ul eqp.ro se identifica astfel: SC Euro Quip International SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/5737/1998 si are Codul Unic de Inregistrare: RO10687700.

Folosirea acestui site implica acceptarea Termenilor si Conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC Euro Quip International SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

1. DEFINITII:

Vanzator – Euro Quip International.

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).

Site – domeniul eqp.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre eMAG, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea produselor din Comanda. Daca modifica cantitatea de produse din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

eqp.ro poate publica pe Site informatii despre produse si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Euro Quip International are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Toate tarifele aferente produselor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si sunt FINALE. Pentru comenzile ce depasesc suma de 350 LEI, pentru scule si echipamente ce nu depasesc in total masa neta de 60kg, clientul beneficiaza de transport gratuit.

In cazul echipamentelor, Euro Quip isi rezerva dreptul de a decide asupra modalitatii de transport (ridicare personala din partea clientului, transport prin Fan Courier sau transport prin echipa tehnica Euro Quip). Pentru comenzi telefonice: 0741.173.652.

4. MODALITATI DE PLATA

Ramburs – Fan Courier - Valoarea marfii comandate se va plati in momentul primirii coletului.

Plata cu OP - Dupa confirmarea comenzii se va emite o factura proforma pentru produsele comandate. Factura va fi trimisa prin e-mail sau fax .

Pe factura vor fi inscrise in mod obligatoriu datele de identificare ale Vanzatorului, inclusiv contul si banca pentru efectuarea platii:

Pentru produsele a caror contravaloare se achita prin virament bancar, termenul de livrare se calculeaza incepand cu data incasarii sumelor in contul Vanzatorului.

Plata online cu cardul – Valoarea marfii comandate se va plati online, cu cardul. Dupa confirmarea platii produsul va fi ambalat si trimis catre client.

5. GARANTII

Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie (producator sau vanzator).

Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei.

6. CONFIDENTIALITATE

eqp.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

7. LIVRARE

Vanzatorul se obliga sa livreze produsele in sistem de curierat catre Cumparator.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

8. RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.